Sport2. maj 2024

Efter Kyle Walker-utroskabsskandale: Lauryn Goodman er ikke velkommen til EM

Manchester City-stjernen har haft sit at kæmpe med uden for banen det seneste års tid. Nu skulle det engelske fodboldforbund stå klar med en hjælpende hånd under EM
Kyle Walker har haft mere end bare fodbold at kæmpe med på det seneste. 
Kyle Walker har haft mere end bare fodbold at kæmpe med på det seneste.
 Foto: Andrew Yates/AP, David Klein/AP/Ritzau Scanpix & Will / MEGA

LÆS OGSÅ: Kyle Walker bryder tavsheden: Indrømmer hemmeligt barn med elskerinden

Der er ikke meget, Kyle Walker ikke har styr på på banen, når han trækker både trøje og anførerbind på for Manchester City. Uden for banen kniber lidt mere.

Derhjemme sidder hustruen Annie Kilner med deres fire børn. Andetsteds sidder elskerinden Lauryn Goodman med yderligere to unger med Walkers gener. En ikke alt for hensigtsmæssig situation for nogle af parterne.

Til sommer løber EM-slutrunden af stablen, og ifølge Daily Mail har vigtige folk lidt længere oppe i det engelske fodboldsystem nu tænkt sig at kaste en livline afsted mod landsholdsspilleren, så han nemmere kan holde fokus under turneringen.

Ifølge mediet har man nemlig til hensigt at forsøge at nægte elskerinden adgang til Englands EM-kampe under slutrunden – simpelthen for at sikre husfreden. I hvert fald for en kort stund.

Fodboldstjernens affære har tidligere resulteret i flere separationer, men Walker og Kilner synes nu at kæmpe for at holde familien samlet.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-29/1.jpg
Kyle Walker og Annie Kilner gik fra hinanden tidligere i januar.
 Foto: MEGA

Værst stod det til i starten af året, da det kom frem, at Walker havde ikke bare ét, men to børn på vej. Naturligvis med hver sin kvinde.

Det fik først Kilner til at trække ægteskabsstikket og efterfølgende Walker til at lægge sig fladt ned og undskylde.

Chloe Goodman and her sister Lauryn Goodman leaving Gilgamesh restaurant in Camden. Chloe was sporting noticeably plumper lips. 04 Aug 2015 Pictured: Lauryn Goodman, Chloe Goodman. Photo credit: Will / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA12782_001.jpg) [Photo via Mega Agency]
Lauryn Goodman (tv.) får angiveligt ikke lov til at dukke op til EM-slutrunden til sommer.
 Foto: Will / MEGA

Om de krasbørstige intriger kan begraves under EM må tiden vise.

Indtil da må Walker forsøge at holde fokus på fodbolden – og så lige sine seks børn fordelt hos de to kvinder.

Sponsoreret indhold