Sport2. maj 2024

FCK må undvære knæskadet Roony Bardghji i op til et år

Roony Bardghji blev torsdag alvorligt knæskadet til træning. Han forventes ude i 9-12 måneder, oplyser FCK
Roony Bardghji.
Roony Bardghji.
 Foto: Ritzau Scanpix

FC København må se bort fra stortalentet Roony Bardghji i op mod et år.

Ved torsdagens træning blev den dygtige svenske kantspiller ramt af en alvorlig knæskade. Det skriver superligaklubben på sin hjemmeside.

- Vi føler alle med Roony, og alle i og omkring klubben vil gøre alt, vi kan for at hjælpe ham godt tilbage på banen igen, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

- Lige nu skal han have ro til at bearbejde den her besked, men vi kender ham alle som en dedikeret og dybt seriøs fodboldspiller, som vi ved vil komme endnu stærkere tilbage, tilføjer sportsdirektøren.

18-årige Roony Bardghji bragede igennem på FCK's hold, lige da han var blevet 16 år og var spilleberettiget. Siden har han haft både gode og mindre gode perioder på FCK-holdet.

I denne sæson har han bidraget med syv mål i Superligaen, og han scorede det afgørende mål, da FCK i efteråret slog Manchester United 4-3 i Champions League.

Cheftræner Jacob Neestrup ærgrer sig over skaden, som for en stund bremser svenskerens udvikling.

- Lige nu er fokus på, at vi hjælper Roony, og at vi er gode ledere og holdkammerater, så han kan få al den støtte, han har brug for.

- Han er i de bedste hænder hos vores sundhedsstab, og vi ved, at han vil knokle med sin genoptræning og udfolde sit store talent, når han igen er klar til det, siger Neestrup.

Roony Bardghjis kontrakt med FCK udløber om halvandet år.

Sponsoreret indhold